ECDC experts in emergency preparedness and response travelled to Arusha, Tanzania, to conduct a simulation exercise management workshop from 23 to 27 January 2023. The workshop was jointly organised by ECDC and the Africa Centres for Disease Control and Prevention (Africa CDC), and its Regional Collaborating Centres (RCCs) and partners.
Lesen Sie weiter auf: Simulation exercise management workshop in Tanzania
Quelle: European Centre for Disease Prevention and Control
Titelbild/Grafik by European Centre for Disease Prevention and Control
Kommentare und Fragen
Möchten Sie zu diesem Artikel ein Kommentar abgeben oder haben Sie dazu eine Frage, dann machen Sie dies bitte immer auf der Herausgeberseite!Aktuelles von European Centre for Disease Prevention and Control
- Conducting after-action reviews of the public health response to COVID-19
- MediPIET Cohort 4 and 5 fellows participate in CBRN module in Montenegro
- Weekly COVID-19 country overview
- Botulism cases in Europe following medical interventions with botulinum neurotoxin
- EFSA, ECDC, EURL: ongoing avian influenza outbreaks in birds, low risk to the public
- Regional workshop on COVID-19 recovery in Tunisia
- ECDC: On Air - podcast on European epidemiology. Episode 31 out now!
- EU Initiative on Health Security: a look back on the achievements of 2022
- Bacteria resistant to commonly used antimicrobials still frequently found in humans and animals
- ECDC de-escalates BA.2, BA.4 and BA.5 from its list of variants of concern
-
Link-Tipp
Allergenkennzeichnung – Was ist das? (217)
Kuhmilch, Erdnüsse, Weizen. Auf den ersten Blick haben diese Nahrungsmittel nicht viel miteinander gemein. Doch immer häufiger spielen diese Zutaten wie Schalenfrüchte auf der Speisekarte eine besondere Rolle. Es handelt sich hierbei nämlich um Allergene. Und diese müssen mit der Einführung der Lebensmittelinformationsverordnung (LMIV) speziell ausgewiesen werden.
* = Affiliate Links / Bilder von der Amazon Product Advertising API / Aktualisiert am: 22.03.2023