Mythbuster – Is age a risk factor for food-related anaphylaxis?

159

FACT: An anaphylactic reaction can happen at any age, but teens and young adults with food allergy are at the highest risk for one as they tend to take more risks, and not manage their food allergy (e.g. not carrying their epinephrine auto-injectors, not reading food labels, making decisions under the influence of alcohol or drugs).

Further, if they have had an anaphylactic reaction in the past, it may have taken place so long ago that they do not remember the event. Given this, they may be less able to recognize the signs and symptoms of anaphylaxis if an accidental ingestion takes place…

Lesen Sie weiter auf: Mythbuster – Is age a risk factor for food-related anaphylaxis?
Quelle: Food Allergy Canada
Titelbild/Grafik by Food Allergy Canada

Kommentare und Fragen
Möchten Sie zu diesem Artikel ein Kommentar abgeben oder haben Sie dazu eine Frage, dann machen Sie dies bitte immer auf der Herausgeberseite!
Weiteres von Food Allergy Canada
Aktuelles aus dem Internet

Wichtiger Hinweis

Glauben Sie, dass Ihre Freunde diese Information noch nicht kennen? Teilen Sie diese mit ihnen.