Mythbuster – If someone has a fish allergy, should they avoid all seafood?

454

FACT: Fish (e.g., trout, salmon), crustaceans (e.g., lobster, shrimp), and molluscs (e.g., scallops, clams) are sometimes collectively referred to as seafood. People allergic to one type of seafood may not be allergic to other kinds of seafood.

For example, some people can eat lobster or clams but not fish. It is also possible to be allergic to some types of fish but not others. If you are allergic to one type of seafood, talk to your allergist before you consider eating other types…

Lesen Sie weiter auf: Mythbuster – If someone has a fish allergy, should they avoid all seafood?
Quelle: Food Allergy Canada
Titelbild/Grafik by Food Allergy Canada

Kommentare und Fragen
Möchten Sie zu diesem Artikel ein Kommentar abgeben oder haben Sie dazu eine Frage, dann machen Sie dies bitte immer auf der Herausgeberseite!
Weiteres von Food Allergy Canada
Aktuelles aus dem Internet

Wichtiger Hinweis

Glauben Sie, dass Ihre Freunde diese Information noch nicht kennen? Teilen Sie diese mit ihnen.