Enabling safe food options for Canadians with food allergy

67

New Allergen Management Guidelines now available for Canadian food and beverage manufacturers – Food Allergy Canada is announcing the release of Allergen Management Guidelines for Food Manufacturers. These guidelines support Canada’s 13,000 plus food and beverage manufacturers in managing allergens in their facility and enabling safe options for consumers with food allergy.

Food allergens such as peanuts, shellfish, wheat, eggs, and milk affect over 3 million Canadians, including 600,000 children and impact 1-in-2 households. This community relies on access to accurate ingredient information yet current food labelling practices, specifically precautionary allergen labelling, is confusing to consumers making it difficult to navigate safe food options…

Lesen Sie weiter auf: Enabling safe food options for Canadians with food allergy
Quelle: Food Allergy Canada
Titelbild/Grafik by Food Allergy Canada

Kommentare und Fragen
Möchten Sie zu diesem Artikel ein Kommentar abgeben oder haben Sie dazu eine Frage, dann machen Sie dies bitte immer auf der Herausgeberseite!
Weiteres von Food Allergy Canada

Wichtiger Hinweis

Glauben Sie, dass Ihre Freunde diese Information noch nicht kennen? Teilen Sie diese mit ihnen.